tirsdag den 6. november 2012

Dadelkager med kakao



 
Ingredienser:250 gr. dadler uden sten.
80 gr. cashewnødder (usaltede)
40 gr. tørrede gojibær
5 spsk. ren kakao
1-2 spsk. kokosolie – lidt mere hvis det er den hårde udgave af dadler
1 tsk. vaniljepulver (ikke vaniljesukker)
Fremgangsmåde:Dadlerne lægges i blød i et par timer, hvis det er den hårde variant uden sten.

Blend cashewnødder til pulver og hæld dette i en skål. Blend herefter dadlerne og gojibærene. Tilsæt herefter cashewnøddepulveret, kakao, kokosolie og vaniljepulver med dadlerne og gojibærene, og blend til det bliver en relativ ensartet masse. Massen skal være blød og ikke tør.

Læg massen i en ca. 20 cm. lang rulle ud på et stykke husholdningsfilm og rul den ind i husholdningsfilmen, mens du former den til en rulle, der er lige tyk overalt.
Læg herefter rullen i køleskabet indpakket godt i husholdningsfilmen.

Efter et par timer kan den tages ud og skæres i skiver. Kan evt. rulles i kokosmel eller finthakket gojibær inden udskæringen.

Bemærk: Skal spises med det samme, da de bliver meget fedtede, hvis de står ved stuetemperatur. Opbevares i køleskab og kan holde sig mindst en uge.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar