torsdag den 8. november 2012

Pizzabund uden mel

 
(1 bradepande)
 
Ingredienser:
1 dl. græsk yoghurt 10%
4 æg
2 dl. blandede frø og kerner
½ dl. mandelmel
½ dl. HUSK frøskaller
¼ dl. olivenolie
25 gr. proteinpulver uden smag
½ tsk. salt
1 tsk. bagepulver

 
Fremgangsmåde:
Ovnen tændes på 200 grader. Alle ingredienser, på nær frø og kerner blendes med en håndmixer i en skål. Herefter røres frø og kerner i massen. Dejen bredes straks ud på en bageplade beklædt med bagepapir, inden frøskallerne for suget for meget væske til sig, for ellers bliver dejen sværere at fordele på hele bagepladen. Bages i 20 min.
Herefter lægges fyldet på, og pizzaen bages yderligere 15-25 min i ovnen – alt efter fyldet. Jeg har her brugt en rest af kogt broccoli, ½ ds. hk. tomater, revet rød cheddar, samt skinkestrimler – hvilket jeg ellers aldrig bruger, da skinkestrimlerne er fyldt med E-numre og dextrose (dextrose = sukkerstof).

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar