torsdag den 15. november 2012

Meatzza - pizza med kødbund


(2 personer)


Bund:
450-500 gr. hk. økologisk oksekød max 12%
1 rødløg
1 æg
2 fed hvidløg
oregano, salt, peber og friskkværnet chili
evt. revet gulerod eller hvad man ellers kan finde på...
Fyld:Revet økologisk goudaost*
Pizzasauce (eller lav din egen af hk.tomater+krydderier)
Kalkunbacon
1 rød peber
Mozarellaost (efter smag)**

Fremgangsmåde:- Ælt oksekødet med det finthakkede rødløg, hakket hvidløg, æg, oregano, salt, peber og chili.
- Bred det ud på en bageplade som en alm. pizzadej, bag det i ca. 10 min. på 175 gader.
- Tag bunden ud af ovnen og hæld overskudsvandet fra og dup det sidste op med køkkenrulle.
- Kom fyldet på og bag det til osten er gylden. Jeg har drysset lidt oregano og frisk bladselleri oven på meatzaen efter den har været i ovnen.

Sevér det evt. med en god salat, eller kom flere grønsager på som fyld.

*af naturmælk. Kan købes i SuperBrugsen
**jeg brugte mozarellaost lavet på past. buffalomælk. Kan købes i SuperBrugsen.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar