fredag den 16. november 2012

Lakridschokolader med chili og pistacie

Jeg synes selv, at disse chokolader smager så godt, at jeg kan blive helt afhængig af dem, og så er de nemme at lave. Så pas på derude... 



(12 stk.)

Ingredienser:
100 gr. pladechokolade min. 70% (Jeg bruger Änglemarks 70%)
2 tsk. lakridspulver
30 gr. afskallede pistacienødder
½ tsk. chilipulver

Fremgangsmåde:

Chokoladen smeltes over et dampbad. Imens hakkes pistacienødderne groft. Når chokoladen er smeltet blandes lakrids- og chilipulveret grundigt i chokoladen. Sørg for at der ikke er nogen klumper. Til sidst tilsættes nødderne, og det hele blandes grundigt.
Find dine søde forme frem, og hæld chokoladen deri. Formene sættes på køl i mindst 2 timer, hvorefter de kan trykkes ud og opbevares på køl i en lufttæt boks.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar