torsdag den 15. november 2012

Hotdog"brød"


- Glutenfrie

(4 stk)

Ingredienser:
2 gulerødder
1 dl. mandler eller mandelmel
1 spsk. HUSK
1 spsk. chiafrø
3 økologiske æg
½ tsk. uraffineret salt
1 spsk. smeltet smør

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 175 gr.
Skær gulerødderne i små stykker, tilsæt kogende vand til det dækker og blend. Si det meste vand fra og put massen op i en skål.
Kværn mandlerne til mel og tilsæt til gulerodsmassen. Bland de resterende ingredienser i, rør godt, og spred massen ud på en bradepande med bagepapir.
Bag i ca. 20 min. på 175 gr.
Når det er færdigt, vend brødet af papiret ud på en rist. Skær eller klip med en saks i 4 kvarte.

Det kan anbefales at købe Hanegal økologiske krydder oksepølser (80% økologisk oksekød uden E-numre). Kan købes bl.a. i Super Brugsen.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar