mandag den 12. november 2012

Farseret squash


(2 personer)

Ingredienser:
1 stor squash eller 2 små
1 løg, finthakket
3-400 gr. hakket oksekød, økologisk
1 spsk. tomatpuré
1 spsk. smør
1 dl. fløde 38%
Revet ost eller parmesanost
Krydderier: basilikum, oregano, paprika, salt & peber

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 225 grader.

Skær squashen igennem på langs. Skrab indmaden ud med en ske, så skallerne er ca. ½ cm tykke.
Hak squashkødet godt.
Hak løget fint og svits det i smør på en pande. Tilsæt oksekødet og lad det svitse med til det er gennemstegt.
Kom tomatpuré, squashkød, krydderier – undtaget paprika på panden og lad det stege med et par minutter ved stærk varme. Tilsæt fløden og lad det simre til noget af væden er fordampet.
Anbring squashskallerne i et ovnfast fad og fordel fyldet i dem. Drys med ost og paprika.
Sæt fadet i ovnen i ca. 25 min. til osten er gylden og squashene er møre.




 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar