mandag den 12. november 2012

Kylling i kokos med perlespelt


(4 personer)

Ingredienser:
3 dl. perlespelt
4 gulerødder
2 peberfrugter
15 små champignoner eller 10 store
1/3 broccoli
2 små dåser kokosmælk
500 gr. kylling i strimler
Salt, peber, paprika (karry hvis dette ønskes)

Fremgangsmåde:
Skyl perlespelten grundigt i kold vand. Kog dem herefter i ½ liter vand i ca. 20 min.

Snit alle grønsager i fine både. Varm en wokgryde op med en anelse olie og svits kyllingen i ca. 3 min. med krydderierne.
Kom gulerødderne i, steg kyllingen færdig med gulerødderne. Tilsæt champignon, peberfrugt, broccoli og kokosmælken, og lad det simre i et par minutter.

Tip! Brug hvad du har af rester afgrønsager i køleskabet. Du kan også tilsætte lidt chili til retten, for at gøre den lidt stærkere.

















Ingen kommentarer:

Send en kommentar