mandag den 12. november 2012

Pasta














(2 portioner)

Ingredienser:
4 æg
125 g natural flødeost fx Philidelphia
5 tsk/ 0,5 dl HUSKfiber





Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 150 grader.

Pisk æggene luftige. Pisk ost og fiber i æggene til masse er ensartet. Lad massen hvile 10 min., så fiberen suger noget af væsken.
Kom massen på en bageplade beklædt med papir. Smør et stykke bagepapir med olie og læg ovnen på massen med olien nedad. Rul massen ud så den fylder hele pladen mellem de to stykker bagepapir*.
Bag ved 150 grader i 10 min.
Lad pastaen køle af og rul den sammen til en pølse/ 'roulade', som skæres i tynde strimler.

Varm evt. pastaen i en smule olivenolie på en varm pande før servering.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar