torsdag den 8. november 2012

Pandekager

 
(ca. 10 stk.)

Ingredienser:
4 æg
3 bægre pasteuriserede æggehvider
150 g. fromage frais
1 dl. fløde 38%
2 spsk. sukrin
2 tsk. kardemomme
2 tsk. citronsaft
8 måleskeer HUSK frøskaller

Evt. ½ dl. mandelmel (kan udelades hvis man ønsker tyndere pandekager)


Fremgangsmåde:
Pisk æggene og æggehviden. Tilsæt resten af ingredienserne og pisk det godt sammen. Vent et øjeblik, så fibrene i dejen gør den tykkere.
Pandekagerne steges i smør eller kokosolie til de er gyldne på begge sider.



Tip! Tilsæt eventuelt mosede blåbær til dejen, og du får masser af antioxidanter i dine pandekager (tilsæt evt. lidt ekstra fløde og godt med smør eller kokosolie på panden, så blåbærene ikke brænder fast).
Du kan også skifte mandelmelet ud med en most moden banan.



 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar