torsdag den 8. november 2012

Kylling i karry og peanutbutter

 
(4 portioner)
Ingredienser:
4 store kyllingebryst (eller 6 små)
1 rød peber
2 gulerødder
1 rødløg
1 lille squash
1 ds. kokosmælk – den fede del
2 spsk. peanutbutter
1 spsk. Sukrin melis
1 spsk. karry
1 spsk. kokosolie
1 tsk. salt
Tilbehør:
Kernerne fra et granatæble
Broccoli
Squash
Rosiner
Kokos
Fremgangsmåde:
Læg rosinerne i blød i rigeligt vand. Pil forsigtigt kernerne ud af granatæblet og læg dem i en lille skål.
Skær peber, gulerødder, squash og rødløg ud i tern. Del broccolien i buketter.
Skær kyllingebrysterne ud i grove tern.

Karryen svitses i kokosolien og kyllingeternene tilsættes og gennemsteges ved høj varme. Derefter tilsættes gulerødderne, rødløget, peberen og salt og svitses med et par minutter. Tilsæt derefter kokosmælken, sukrinmelis og peanutbutter. Smag til med salt.
Broccolien lynkoges i 5 min. og det sidste minut af kogetiden tilføjes squashen. Dræn broccoli og squash for vand.
Kan anrettes som vist på billedet, med et drys kokos på toppen.


 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar