mandag den 12. november 2012

Betinas kolde fiskeplatte
















(2 personer)

Ingredienser:
400 gr. torsk eller rødspættefilet (eller anden hvid fisk)
salt, peber


Sennepsdressing:
½ dl. cremefraiche
½ dl. økologisk mayonnaise
1 spsk. fiskesennep
salt, peber

Pynt:
1 ds. aspargessnitter
100 gr. rejer i lage
Sort kaviar eller stenbiderrogn
1 citron
2 æg
2 tomater
1 hoved krølsalat
Evt. dild


Fremgangsmåde:
Kog æggene til de er hårdkogte og køl dem af. Damp torsken i et fad dækket med husholdningsfilm i mikrobølgeovnen i 8-10 min. på 850 W eller kog dem i en gryde med lidt vand. Herefter krydres torsken med salt og peber, og afkøles i køleskabet.
Skyl salaten grundigt og anret det på et fad eller direkte på tallerknerne. Når torsken er kold, lægges den ovenpå salaten og smøres med sennepsdressingen.
Pynt med aspargessnitter, rejer, kaviar, citron, tomater og æg, evt. dild.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar