torsdag den 15. november 2012

Squashlasagne


Ingredienser:1 kg. hk. oksekød
2 gulerødder skåret i skiver
1 hk. rødløg
4 hk. hvidløgsfed
1 hk. rød peberfrugt
1 dåse hk. tomater eller 5 store friske og finthakket tomater
1 dl. fløde 38%
1 bouillonterning
timian, paprika, salt og peber

1 stor squash eller 2 små, skåret i tynde skiver
200 gr. rød cheddarost – revet
Fremgangsmåde:Tænd for ovnen på 200 grader. Brun kødet i en stor gryde. Imens hakkes grønsagerne fint – undtaget squashen.
Krydderierne tilsættes kødet. Kort efter tilsættes alle grønsagerne, tomaterne, fløde, bouillon og paprika. Saucen smages til med salt og peber.
Find et stort ovnfast fad og fordel først et lag kødsauce, et lag squash og herefter den revne ost. Fortsæt til du har brugt alle ingredienserne. Der sluttes af med et lag ost, og lasagnen stilles i ovnen i 20-25 minutter.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar