fredag den 16. november 2012

Oksegrønsagsgryde med blomkålsris


(4 personer)


Ingredienser:800 gr. hakket økologisk oksekød (max 10%)
¼ hvidkålshoved
1 rød peberfrugt
3 fed hvidløg
2 dl. fløde 38%
Paprika, salt og peber
1 blomkålshoved

Fremgangsmåde:Kødet svitses i smør i en stor gryde. Hvidløg presses, hvidkålen skæres i tynde strimler, peberfrugten skæres i fine tern og det hele tilsættes kødet. Lad det småsimre i ca. 10 min. hvorefter fløden tilføjes. Retten smages til med paprika, salt og peber.

Når gryderetten er klar til servering, rives blomkålshovedet i en foodprocessor på det grove rivejern. Blomkålen overhældes med kogende vand og ti sekunder efter hældes vandet fra igennem en fintmasket si.

Velbekomme.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar