torsdag den 8. november 2012

Rødspættefilet med gulerødder

 


(2 personer)

Ingredienser:
4 rødspættefileter
2 store gulerødder
1 økologisk citron eller appelsin
1 dl. vand
1 spsk. kapers
Peber, friskkværnet
Ekstra jomfruolivenolie
Persille

Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 160 grader.

Riv gulerødderne i tynde strimler, og rul herefter rødspætterne rundt om et bundt gulerødder. Skindsiden skal vende indad og haleenden skal være inderst.
Vend rødspætterne i friskrevet skal og friskpresset saft af enten en citron eller appelsin. Lad det trække i et ovnfast fad tilsat vand, kapers, salt og peber indtil ovnen er opvarmet. Fiskerullerne dampes i ovnen i 30 min.
Serveres dryppet med olivenolie og drysset med persille.

Her er fiskerullerne serveret med pasta og spiralrevet squash med et drys af sprødstegt bacon. Kan også serveres med porrestrimler.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar