hvis de bliver lavet tynde nok. Pizzaen kan godt være svær at få fra bagepladen og over på tallerknen, da bunden ikke er så stabil.
Ingredienser:
1 blomkålshoved, revet fint
1/2 squash, revet fint (kan udelades)
3 æg
3 fed hvidløg, presset
2 tsk. salt
3 spsk. oregano
Fremgangsmåde:
Pisk æggene og tilsæt herefter salt og oregano. Tilsæt hvidløg og de revne grønsager. Det hele blandes godt sammen og bredes tyndt ud på 1 bageplade beklædt med bagepapir. Bunden forbages 40-45 minutter ved 200 grader til den bliver brun og sprød.
Fyld efter eget valg lægges på, hvorefter pizzaen bages færdig i 20 minutter ved 200 grader.
Spis evt. lidt frisk salat ved siden af
Til fyld brugte jeg rester fra køleskabet: pølser, bacon i tern og finthakket champignoner blev spredt ud over bunden efter at jeg havde hældt en dåse hk. tomater på; men der kan i princippet bruges hvad som helst.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar