mandag den 12. november 2012

Pizza blomkålsbund

Sund pizzabund, som også kan rulles sammen som madpandekager,
hvis de bliver lavet tynde nok. Pizzaen kan godt være svær at få fra bagepladen og over på tallerknen, da bunden ikke er så stabil.






- uden mel

Ingredienser:
1 blomkålshoved, revet fint
1/2 squash, revet fint (kan udelades)
3 æg
3 fed hvidløg, presset
2 tsk. salt
3 spsk. oregano


Fremgangsmåde:
Pisk æggene og tilsæt herefter salt og oregano. Tilsæt hvidløg og de revne grønsager. Det hele blandes godt sammen og bredes tyndt ud på 1 bageplade beklædt med bagepapir. Bunden forbages 40-45 minutter ved 200 grader til den bliver brun og sprød.

Fyld efter eget valg lægges på, hvorefter pizzaen bages færdig i 20 minutter ved 200 grader.

Spis evt. lidt frisk salat ved siden af

Til fyld brugte jeg rester fra køleskabet: pølser, bacon i tern og finthakket champignoner blev spredt ud over bunden efter at jeg havde hældt en dåse hk. tomater på; men der kan i princippet bruges hvad som helst.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar